update video accident violent pe calea șurii mici - un matiz s-a răsturnat

Miercuri seara, o sibiancă în vârstă de 71 de ani s-a răsturnat cu un Matiz pe Calea Șurii Mici.

UPDATE

ISU Sibiu a intervenit cu două echipaje de prim-ajutor, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri, pe Calea Surii Mici, ca urmare a răsturnării unui autoturism. „La fața locului a fost găsită o femeie, în vârstă de 71 ani, ieșită din autoturism, care a fost examinată la fața locului, nu a necesitat îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.
update video accident violent pe calea șurii mici - un matiz s-a răsturnat

ȘTIREA INIȚIALĂ

Imaginile au fost surprinse de un participant la trafic, care a postat videoclipul pe Facebook, în grupul INFO TRAFIC jud.SIBIU. Din imagini, rezultă faptul că accidentul nu s-a soldat cu victime, iar circulația în zonă nu pare a fi afectată, traficul desfășurându-se normal.

YouTube video

„Pe Calea Șurii Mici, o sibiancă în vârstă de 71 de ani, aflată la volanul unui autoturism condus spre strada Salzburg, pe fondul neatenției în conducere, pierde controlul direcției de deplasare, lovește bordura și se răstoarnă în afara părții carosabile. Femeia nu a suferit vătămări corporale, se afla singura în auto.”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu