update apartament cuprins de flăcări la mediaș
foto: arhivă

Un incendiu a izbucnit într-un apartament din Municipiul Mediaș. Pompierii au acționat prompt și încă lucrează la lichidarea acestuia.

UPDATE

Incendiul a fost lichidat. Pompierii au evitat extinderea efectelor incendiului la apartamentele vecine. Incendiul s-a manifestat la două încăperi, cu destinația bucătărie și camera de zi, ale apartamentului situat la etajul întâi al blocului. Au ars materiale existente în aceste încăperi. A fost nevoie de evacuarea unui număr de 10 locatari pentru siguranța acestora. Nu a fost afectată sănătatea nici unei persoane. ”Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind un scurt circuit produs la centrala termică a apartamentului.”, anunță purtătorul de cuvânt al ISU SIbiu, Cristina Criveanu.

ȘTIREA INIȚIALĂ

„ISU Sibiu intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță Smurd, în municipiul Mediaș, strada George Topârceanu, ca urmare a producerii unui incendiu la un apartament. Incendiul este localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. „, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

 

Ultima oră

Comentariul meu