străzi noi la sibiu - arterele poartă nume de fructe

Direcția pentru Amenajarea Teritoriului și Urbanism propune atribuirea numelor unor străzi noi în municipiul Sibiu. Acestea asigură accesul în cartiere nou – construite și nu au fost preluate în totalitate în proprietate publică.

Comisia Județeană de Atribuire de Denumiri a avizat favorabil proiectul de hotărâre al Consiliului Local care privește atribuirea de denumire pentru opt străzi din municipiul Sibiu, conform planului de încadrare în zonă.

Astfel, o stradă care se află în zona Străzii Tractorului, se va numi Strada Cristalului. De asemenea, în zona DJ 106C, vor apărea Strada Castanului și Strada Arțarului. În zona Străzii Strugurilor, cinci străzi noi vor primi nume de fructe și pomi fructiferi. Vom avea astfel, Strada Caișilor, Strada Piersicilor, Strada Căpșunilor, Strada Zmeurei și Strada Murelor.

Străzile nou create în municipiul Sibiu, care aparțin proprietății private, rămân în administrarea proprietarilor, care au obligația să le întrețină. Au și posibilitatea să le cedeze domeniului public al municipiului Sibiu.

 

 

Ultima oră

Comentariul meu