lufthansa reia zborurile operate pe aeroportul din sibiu - reguli noi pentru pasageri

Reprezentanții companiei aeriene Lufthansa anunță că, începând de luni, 7 septembrie, cursele aeriene regulate directe înspre și dinspre München, operate la aeroportul sibian vor fi reluate.

Zborurile înspre și dinspre Munchen vor fi operate în zilele de luni, miercuri, joi și vineri, începând din 7 septembrie.

“Reamintim pe această cale pasagerilor care tranzitează aeroportul sibian următoarele reguli de conduită în vederea asigurării respectării distanțării sociale și prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2: Purtarea măștii în aeroport este obligatorie. Păstrați distanța! Respectați signalistica și marcajele de pe podea! Păstrați distanța la ghișeele de check-in și la efectuarea controlului de securitate și frontieră! Efectuați check-in-ul on-line în măsura în care este posibil”, transmit reprezentanții companiei aeriene.

Prezentarea la aeroport pentru efectuarea formalităților de check-in, securitate și frontieră se va face cu 3 ore înainte de ora programată pentru decolare.

În prezent, la aeroportul sibian sunt operate curse spre: Frankfurt Hahn, Dortmund, Londra, Memmingen, Madrid, Stuttgart, Nurnberg, Karlsruhe Baden-Baden.

Ultima oră

Comentariul meu