hermannstadt - viitorul. meci din play-off-ul campionatului 2020

Meciurile din play-off-ul Ligii 1 România au fost de curând reluate după o pauză de câteva luni. Echipa sibiană, Hermanstadt, alături de noul antrenor spaniol, Ruben Albes, luptă în grupa retrogradare pentru a evita încă o mare dezamăgire pentru club. A trecut puțin peste o lună de când locul fostului antrenor Miriuță a fost înlocuit de Albes, iar Hermannstadt încearcă să își reinventeze tipul de joc. Dacă vrei să îi susții în etapele care urmează, accesează această pagină.

Astăzi, 28.07.2020, începând de la ora 19, se dispută meciul dintre Hermannstadt – FC Viitorul. Echipa de la Constanța a avut un parcurs bun în ultimul timp, dovadă fiind poziția de întâietate pe care o are în grupa aceasta de play-off. Dacă alegi să susții una dintre echipe astăzi, intrați aici. Cele două echipe s-au întâlnit anterior pe 22 iulie, partida fiind însă una umilitoare pentru sibieni. Aceștia au fost învinși cu scorul de 4-1.

Deși duelul precedent s-a desfășurat sub conducerea tehnică a lui Miriuță, Albes își dorește cu ardoare să își ia revanșa de la constănțeni în această seară.

Echipele de start

Din primul 11 al sibienilor astăzi fac parte: Cristiano, Ionuț Stoica, Ousmane Viera Diarrassouba, Alexandru Vodă, Raul Oprut, Kevin Rimane, David Caiado, Romario, Jo Santos, Gabriel Debeljuh și Yazalde.

De cealaltă parte, Hagi a anunțat următoarea echipă de start: Arpad Tordai, Damien Dussaut, Sebastian Mladen, Bradley de Nooijer, Virgil Ghiță, Andrei Ciobanu, Andrei Artean, Vlad Achim, Rivaldihno, Gabriel Iancu și George Ganea.

Meciul poate fi urmărit în direct la Digi Sport.

Evoluția echipei de la schimbarea antrenorului

Primul meci al lui Ruben Albes ca antrenor al echipei sibieni a fost cel cu Academia Clinceni, din 26.06.2020. Acesta nu a reprezentat tocmai un început promițător pentru tehnicianul spaniol, echipa lui pierzând meciul cu scorul de 0-1.

Ceea ce a urmat, i-a uimit pe toți fani fotbalului românesc. Hermannstadt a înregistrat trei victorii consecutive cu Poli Iași (2-3), Chindia Târgoviște (0-1) și FC Voluntari (2-1). Seria a fost întreruptă de meciul încheiat la egalitate cu Sepsi Sf. Gheorghe pe 18 iulie.

Poziția echipei Hermannstadt în clasament și etapele viitoare

În aceste momente, Hermannstadt este pe poziția a 10-a în clasament, la două poziții de retrogradare, dar și cu două meciuri restante. Următoarea în clasament, Sepsi Sf. Gheorghe, are același număr de puncte la 11 meciuri jucate.

În următoarele etape, sibienii se vor întâlni cu echipa Academiei Clinceni și apoi cu Poli Iași. Ei vor încerca să-și ia revanșa împotriva echipei din Ilfov și să-și mențină avantajul față de ieșeni. Amintim că la sfârșitul lunii iunie, antrenorul principal al echipei Hermannstadt, Miriuță, a fost înlocuit cu un tehnician de origine spaniolă. La doar 35 de ani, Ruben Albes are un palmares redutabil, acesta antrenând anterior echipe precum Real Valladolid B, Celta de Vigo B, Murcia CF.

El s-a retras ca  jucător la doar 23 de ani, din cauza unei accidentări grave.

Ultima oră

Comentariul meu