Sibieni amendați pentru nerespectarea normelor de protecție individuală
Sursa: impact.ro

În cursul zilei de 26 iulie, 217 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Au fost executate acțiuni punctuale independente de către polițiștii din cadrul  I.P.J. Sibiu, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală pe terase și de către polițiștii locali, pentru verificarea măsurilor de protecție individuală în mijloacele de transport. „Cu această ocazie, au fost verificate 163 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse, 39 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 3 mijloace de transport în comun. În cadrul acțiunilor au fost identificate 22 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală, fiind aplicate sancțiuni contravenționale în valoare totală de 500 de lei.”, transmite purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu, Andreea Ștefan

În ceea ce privește controalele efectuate de către reprezentanții ISU Sibiu privind respectarea prevederilor legale în contextul COVID19, precizăm că, în perioada 24. – 26.07.2020 s-au efectuat 5 controale în urma cărora s-au aplicat patru sancțiuni (avertismente).

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 5 societăți de alimentație publică, a fost  aplicată o sancțiune contravențională (un avertisment).

 

Ultima oră

Comentariul meu