românii de la turul ciclist al sibiului. prezentare și rezultate

În perioada 22-26 iulie 2020, Sibiul a găzduit unul dintre cele mai importante evenimente sportive de ciclism din România – Turul Ciclist al Sibiului. Pe colinele orașului transilvănean s-au adunat membrii a 22 de echipe din întreaga lume. Printre țările participante se numără Germania, Israel, Franța, Italia, Olanda, Elveția, Letonia, Polonia și Croația. România a fost reprezentată de 3 echipe: Echipa Națională, Echipa Novak și echipa Giotti Victoria Savini Due. Deși competiția s-a încheiat, poți urmări parcursul și evoluția cicliștilor pe numeroasele site-uri de pariuri din România. Acest ghid este perfect pentru pariorii începători.

Dacă doriți să începeți să pariați, intrați aici. Cu susținerea online a fanilor, cicliștii din echipele române au reprezentat cu onoare drapelul țării în toate probele competiției.

Rezultatele echipelor românești

Cu un timp total de 35:41:28 și respectiv 36:20:40, echipa Giotti Victoria Savini Due și echipa națională a României s-au clasat pe locurile 16 și 21, conform site-ului oficial al competiției. Dintre reprezentații acestor echipe, cel mai bine au performat cicliștii Federico Zurlo, de naționalitate italiană, și Serghei Țvetcov. Timpii individuali ai celor doi sportivi i-au ajutat să ocupe pozițiile 26 și 28 în clasamentul individual general. Între ei și ocupantul locului 1, Gregor Mühlberger, s-a înregistrat o diferență de +12:56 și +13:21.

Clasamentul jucătorilor români din întreaga competiție este continuat de Eduard-Michael Grosu, Emil Dima, Daniel Crista, Iustin-Ioan Vaidian și Adi-Narcis Marcu.

Cine sunt cei mai buni trei români de la Turul Sibiului 2020?

Serghei Țvetcov

Între cicliștii de origine română Serghei Țvetcov este cel care a înregistrat cel mai bun timp – 11:50:05. Puțini știu însă că sportivul este, de fapt, originar din Republica Moldova. Mai mult decât atât, a reprezentat până în 31 mai 2014 această țară în competițiile oficiale. În 2007 a devenit campion al Republicii Moldova la ciclism contratimp și a repetat aceeași performanță și în 2010. El a atins un punct culminant în cariera sa în 2014, când s-a clasat pe poziția a treia la USA Pro Challenge. Dintre probele Turului de la Sibiu, Stage 3a s-a dovedit a fi cea mai fructuoasă pentru sportivul român, fiind cel de-al 6-lea care a trecut linia de finiș.

Eduard-Michael Grosu

Născut la 4 septembrie 1992 la Zărnești, România, Eduard Grosu reprezintă în 2020 echipa olandeză NIPPO DELKO One Provence. În calitate de membru a acesteia s-a prezentat și la competiția sibiană, ocupând poziția 54 printre cei peste 100 de cicliști prezenți. În ultima zi a competiției el și-a bucurat susținătorii nespus atunci când a terminat traseul pe locul 3.

Emil Dima

Topul nostru este încheiat de Emil Dima, ciclist de 23 ani, originar din Brașov. Printre distincțiile cele mai valoroase ale sportivului se numără medalia de bronz la Campionatul Național al României de la Bucov, 2017, dar și poziția a 8-a la Turul României de anul trecut. Anul acesta Emil a participat și la Turul Antalyei, unde a ocupat al 51-lea loc în clasamentul general.

Ultima oră

Comentariul meu