foto update: doi oameni răniți într-un accident pe dn 1 - trafic rutier reluat la veștem

Traficul rutier este blocat pe DN 1, în apropiere de Veștem, din cauza unui accident rutier. Un șofer din Făgăraș a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă și a intrat într-o mașină care circula din sens opus.

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat.

Două persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut pe DN 1, în apropiere de Veștem. Potrivit primelor cercetări, de vină este un conducător auto care circula spre Brașov.

„Este vorba despre un accident rutier petrecut pe Dn1, la km. 294+500 de m, în afara localității Vestem. Din primele cercetări se pare că,  șoferul unei mașini, în vârstă de 68 de ani, din Fagaraș, în timp ce se deplasa spre Brașov, într-o curbă deosebit de periculoasă, la dreapta, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus. Acesta era condus de un sibian de 24 de ani. Acesta și o pasageră de 66 de ani din Făgăraș, sunt răniți”, transmite Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

foto update: doi oameni răniți într-un accident pe dn 1 - trafic rutier reluat la veștem foto update: doi oameni răniți într-un accident pe dn 1 - trafic rutier reluat la veștem foto update: doi oameni răniți într-un accident pe dn 1 - trafic rutier reluat la veștem

ISU Sibiu a intervenit cu două ambulanțe SMURD, având în sprijin o ambulanță SAJ.

„În urma unui accident rutier, au fost semnalate trei victime conștiente, neîncarcerate. La fața locului două persoane au primit îngrijiri medicale. Cea de-a treia persoană nu a necesitat intervenția paramedicilor”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Traficul este momentan blocat în apropiere de Veștem. Polițiștii Serviciului Rutier sunt la fata locului și fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ultima oră

Comentariul meu