UPDATE Copil de nouă ani în comă la spital - Medicii l-au găsit mâncat de viermi - Mama arestată

Un copil de nouă ani, mâncat de muște și de viermi a ajuns în comă la spital cu părți din corp în stare de putrefacție. Copilul stătea cumama și bunica.

Grozăvia s-a petrecut la Dej, unde medicii care au ajuns la locuința minorului susțin că acesta era pur și simplu mâncat de viermi și de muște, având infecții grave pe mai multe zone ale corpului. Se pare că acesta era în grija mamei, însă mai mult era supravegheat de bunică, pentru că femeia lipsea adeseori de acasă.

Starea copilului este gravă, părți din corpul său fiind în stare de putrefacție. De la spitalul din Dej, minorul a fost transferat în stare critica la Cluj-Napoca, dar medicii sunt pesimiști cu privire la șansele acestuia de supraviețuire. În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal.

UPDATE:

Mama copilului de 9 ani din Dej, care a ajuns vineri în comă la spital, mâncat de viermi și muște, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Anterior deciziei luate de instanță, femeia fusese reținută pentru 24 de ore de polițiști. „În urma verificărilor efectuate la fața locului, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului, faptă prevăzută li pedepsită de Codul penal. Totodată, a fost sesizată și Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Cluj”, a informat Poliția Cluj.

Potrivit „Dejeanul”, copilul a ajuns la spital cu răni și necroze pe tot corpul, iar medicii au spus că era pur și simplu mâncat de viermi și de muște. Copilul ar fi fost în grija mamei, însă stătea mai mult cu bunica, pentru că mama lipsea des de acasă.

Ultima oră

Comentariul meu

Publică