constantin bebeselea regretat de mii de sibieni - familia anunță unde își pot lua rămas bun

Familia culturistului Constantin Bebeșelea a anunțat cu tristețe moartea acestuia. Într-o postare pe Facebook, îi informează pe toți cei care l-au cunoscut, că trupul neînsuflețit al îndrăgitului sportiv, va fi depus, sâmbătă, la Biserica din Groapă.

Renumitul sportiv sibian s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, într-un tragic accident rutier din județul Tulcea. Acesta ar fi pierdut controlul volanului și s-a izbit de un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, care circula din sens opus. În urma accidentului, și soția renumitului sportiv a avut de suferit. Aceasta are 50 de ani și se află în stare gravă la spital.

Vestea despre moartea tragică a renumitului culturist s-a răspândit rapid în mediul online. Sute de oameni au postat pe rețelele sociale mesaje de condoleanțe prin care își exprimă regretul.

“Eram copil când l-am cunoscut pe Constantin Bebeșelea. Prima sală de fitness în care am pășit a fost a lui. Un om deosebit, o energie pozitivă, caldă și puternică. Această persoană mi-a influențat viața și cariera, așa am ajuns astăzi să fiu antrenor de fitness și să urmez această cale, iar dânsul mereu m-a ajutat cu sfaturi. De fapt, ajuta pe toată lumea, un om deschis la suflet și la minte. Îi mulțumesc și îi voi fi recunoscător toată viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace“, „Odihnă veșnică, nea Bebiță!”, „Drum lin, campionule!”, „Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Un OM extraordinar”, sunt doar câteva dintre mesaje.

Toți cei care l-au cunoscut și l-au îndrăgit pe Constantin Bebeșelea îi pot aduce un ultim omagiu la Biserica din groapă.

„Cu inimile îndoliate, familia anunță încetarea din viață a lui Constantin Bebeșelea. Trupul neînsuflețit va fi depus astăzi 25 iulie la Biserica din groapă de pe Strada Justiției, la ora 17:00. Dumnezeu să îl odihnească!”, scrie pe pagina de Facebook a regretatului culturist sibian.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Cälätorie usoarä, drum bun si luminat,pacea si iubirea sä te insoteascä mereu in viata vesnicä ! dragä prietene (zis Maestrul Bebe) un om deosebit,un suflet minunat ,dar si de mare ajutor si folos pentru prieteni,sportivii sibieni , pentru promovarea si sustinerea culturismului sibian,cit si national si internationl. Glorie lui ! Adio Bebe