video atenție – urși! animalele se plimbă nestingherite pe transfăgărășan

În cazul în care pe lista activităților din acest weekend, aveați și opțiunea de a vizita faimosul Transfăgărășan, vă recomandăm să aveți mare grijă – vă puteți întâlni cu urși.

Odată cu reglarea vremii și cu ridicarea restricțiilor de circulație, impuse de autorități în contextul epidemiei de coronavirus, românii au început să călătorească. Așa cum situația actuală este nefavorabilă pentru concediile și excursiile în străinătate, tot mai mulți români aleg să-și petreacă zilele libere explorând obiectivele turistice cu care se mândrește România.

Printre primele poziții pe lista cu locuri de vizitat, se numără și faimosul Drum Național 7C,  supranumit Transfăgărășan. Acesta este unul din cele mai spectaculoase drumuri din România, care leagă regiunea istorică a Munteniei cu Transilvania.

Călătoria pe acest drum, poate fi cu peripeții, sau chiar periculoasă. În zona respectivă, au fost surprinși urși. Animalele par să se plimbe relaxate pe zonele de lângă șosea. În decursul zilei de joi, au fost surprinse niște imagini șocante, cu doi pui de urși care se plimbau pe lângă drum.

Sursa video : Facebook Doina Topolog

Ultima oră

Comentariul meu