celebrul culturist sibian constantin bebeșelea a murit într-un accident tragic

Renumitul sportiv sibian s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, într-un accident tragic. Acesta conducea o mașină pe DN22-E87, iar la un moment dat a pierdut controlul și s-a izbit de un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din județul Tulcea, care circula din sensul opus.

În cadrul accidentului produs, a mai avut de suferit încă o persoană. O tânără în vârstă de 25 de ani, a încercat să evite tragedia, dar a pierdut controlul autovehicului și a intrat într-un copac de pe marginea drumului.  În urma accidentului, și soția renumitului sportiv a avut de suferit. Aceasta are 50 de ani și se află în stare gravă la spital.

Vestea cutremurătoare despre moartea tragică a renumitului culturist s-a răspândit rapid în mediul online, acesta fiind invadat de mesaje de condoleanțe și postări prin care prietenii și apropiații își exprimă regretul. Un antrenor de fitness din Sibiu, a ales să aducă drept omagiu răposatului, cuvinte de regret, admirație și mulțumire. “Eram copil când l-am cunoscut pe Constantin Bebeșelea. Prima sală de fitness în care am pășit a fost a lui. Un om deosebit, o energie pozitivă, caldă și puternică. Această persoană mi-a influențat viața și cariera, așa am ajuns astăzi să fiu antrenor de fitness și să urmez această cale, iar dânsul mereu m-a ajutat cu sfaturi. De fapt, ajuta pe toată lumea, un om deschis la suflet și la minte. Îi mulțumesc și îi voi fi recunoscător toată viața. Dumnezeu să-l odihnească în pace. “, spune sportivul sibian, Eduard Petricioiu.

Ultima oră

Participă la discuție

8 Commentarii

  1. Dumnezeu sä-l ierte, a fost un om bun, un CAMPION cu care Sibiul se mindreste. Cälin.

  2. Dumnezeu sä te odihneascä Bebe, un om bun, un CAMPION cu care Sibiul se mindreste!

  3. Bebe – reprezintă o pierdere uriașă pentru noi toti, cine a fost in preajma lui a putut înțelege cum arată Modestia ,Bubatatea si Perfecțiune in tot ce făcea . Dumnezeu sa te odihneasca in pace , prieten drag !

    1. Un om deosebit! Dumnezeu să îl odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Vei rămâne veșnic în sufletul meu. Mitică

  4. Dumnezeu sa il ierte .A fost un om cu suflet mare. Este o mare tristete sa nu mai fie printre noi …

    1. Un om mare, un caracter deosebit un familist de excepție. Dumnezeu să-l odihnească! Bebe o sa ramii veșnic în mintea și inima mea. Țuțu o