foto - șofer din sibiu mort într-un accident în tulcea

Joi, 23 iulie a.c., în jurul orei 13.20, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier.

Din primele verificări a rezultat faptul că un bărbat de aproximativ 60 de ani, din județul Sibiu, în timp ce conducea un autoturism pe DN22 – E87 ( Cataloi-Tulcea) a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un ansamblu cap tractor cu semiremorcă, condus de un bărbat de aproximativ 45 de ani, din Tulcea, care circula din sensul opus.

Pentru a evita impactul cu cele două autovehicule implicate în accident, o tânără de aproximativ 25 de ani, din Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției autoturismului pe care-l conducea, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului, scrie ordinea.ro.

Potrivit reprezentanților Biroului de presă al IPJ Tulcea, în urma accidentului a rezultat decesul conducătorului de 60 de ani. De asemenea, au fost rănite o femeie în vârstă de 50 de ani, pasager în același autoturism, precum și tânăra de 25 de ani.

foto - șofer din sibiu mort într-un accident în tulcea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul rutier este întrerupt pe DN 22, între localitățile Tulcea și Cataloi, județul Tulcea, după ce s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autotren. În urma impactului, 3 persoane au fost rănite, două dintre ele fiind încarcerate. Traficul rutier este oprit întrucât după impact, autotrenul a rămas imobilizat de-a latul pe carosabil. Se acordă îngrijiri medicale la fața locului.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Persoanele accidentate si urmasii celui decedat in accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.