andreea are nevoie în continuare de ajutor - fetița din sibiu a ajuns la un spital din turcia

Andreea Teușan este din Sibiu și are doar trei anișori jumătate. La această vârstă fragedă, micuța știe deja cum este să lupți din toate puterile pentru a supraviețui.

La vârsta de doar doi anișori, părinții fetiței au primit o veste terifiantă. Puiul lor a fost diagnosticat cu o boală grea și chinuitoare. Constatarea medicilor a îndurerat părinții și rudele fetiței, care de un an și jumătate se luptă din răsputeri și au încercat toate metodele posibile pentru a găsi soluția spre vindecarea fetiței lor. Anul acesta, în urma unui RMN au fost depistate niște leziuni pe creierul micuței Andreea. Din data de 27.06.2020, fetița a fost internată la secția de Terapie Intensivă din Sibiu. Cazul Andreei este prea dificil și, din păcate, medicina din România este neputincioasă în situația ei.

Rugăciunile părinților și a celor apropiați au fost auzite și fetița a fost acceptată de o clinică din Turcia

După multe demersuri și investigații, părinții fetiței au primit o veste îmbucurătoare. O clinică din Turcia a acceptat-o pe Andreea, spunând că este un caz complicat și că micuța va fi supusă mai multor investigații, în vederea stabilirii unui diagnostic. “E o boala neurometabolică sau neurogenică.Trebuie efectuate examinări genetice și metabolice. Durata spitalizării se poate prelungi.”, au declarat medicii de la spitalul Koc University din Instanbul.

Andreea a ajuns în Istanbul

Andreea, împreună cu mama ei au ajuns luni la Istanbul. Momentan, aceasta este supusă unei serii de investigații și teste pentru a reuși stabilirea unui diagnostic, iar apoi, a tratamentului aferent. Chiar și așa, lucrurile încep să se schimbe ușor spre bine, starea fetiței fiind stabilizată. “Nu mai face asa des convulsii și a început să reacționeze.”, spune Andrei Teușan, tatăl Andreei.

Micuța din Sibiu are nevoie de ajutor

Învestigațiile inițiale de care ar avea nevoie fetița, cumulează un cost total de aproximativ 32.000 de dolari, însă acesta poate crește, în funcție de rezultatele testelor și de evoluția bolii. Părinții sunt plini de speranță și cred în ajutoul oamenilor cu suflet mare. “Spitalul este plătit pentru o perioadă de 20 zile de spitalizare,iar  investigațiile mai costisitoare vor trebui plătite de noi, suplimentar. Costurile sunt foarte mari, momentan facem tot ce stă în puterile noastre, dar cu ajutorul vostru știm că o să reușim.”, a mai declarat tatăl fetiței.

Titular cont: ANDREI TEUȘAN IOAN

Pentru EURO: RO89BTRLEURCRT0296401801

Pentru RON: RO15BTRLRONCRT0296401802

Număr telefon: 0749883155 Cristina Teușan

0743631363 Andrei Teușan

 

Ultima oră

Comentariul meu