spitalul județean sibiu plin cu bolnavi de coronavirus - situație la limită în ati
foto: arhivă

Secțiile COVID din Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu funcționează la capacitate maximă. Toate cele 76 de paturi destinate pacienților cu coronavirus sunt ocupate. Miercuri, mai erau trei locuri libere în Secția ATI.

”La Sibiu sunt 105 pacienți internați în spital, dintre care 76 sunt îngrijiți în cadrul secțiilor Spitalului Clinic Județean Sibiu și 9 pe ATI. Alți 5 pacienți, minori, sunt internați la Spitalul de Pediatrie și 15 la Spitalul de Pneumofiziologie”, transmite Andreea Ștefan, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

Deși Spitalul Județean nu mai are locuri pe secții pentru pacienții COVID, Spitalul TBC și cel de Pediatrie au încă locuri libere atât pentru adulți cât și pentru copiii infectați cu noul coronavirus.

Potrivit cifrelor prezentate de Prefectura Sibiu, miercuri, la Spitalul Județean mai sunt trei locuri libere la ATI. De asemenea sunt libere 22 de locuri la Spitalul TBC și 75 la Pediatrie, care dispune și de 6 locuri în Secția ATI.

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus a ajuns, miercuri,  în județul Sibiu, la 792 persoane. 13 cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore și 4 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Tot miercuri s-a înregistrat al 60-lea deces la Sibiu. este vorba despre un bărbat de 87 de ani care suferea și de alte boli.

Ultima oră

Comentariul meu