hoții care au furat bicicletele concurenților de la turul ciclist au fost iertați
Sursa: Facebook Sinza Raul

În data de 21 iulie, în jurul orei 03:30 dimineața a avut loc o pătrundere frauduloasă a unor hoți, în pensiunea în care e cazată echipa profesionistă de ciclism româno-italiană, ce va participa la Turul Ciclist al Sibiului

Hoții au forțat ușa de acces a pensiunii, de unde au sustras 8 biciclete, care aparțineau membrilor asociației sportive. Persoana care a surprins nelegiuirea a sesizat Poliția Orașului Cisnădie despre cele întâmplate.

În cauză, au fost întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

“În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii compartimentului de investigații criminale și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Cisnădie, inclusiv prin prelucrarea urmelor de miros cu ajutorul unui câine de serviciu, în câteva ore de la sesizarea faptei s-a reușit identificarea presupușilor autori. Este vorba despre doi tineri în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, domiciliați în municipiul Sibiu, respectiv orașul Cisnădie. Bunurile reclamate ca sustrase au fost recuperate integral și înapoiate părților vătămate. Întrucât în urma audierilor a intervenit împăcarea părților, cei doi presupuși autori au fost exonerați de orice răspundere penală.” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citește știrea inițială AICI

Ultima oră

Comentariul meu