adrian bibu, apel către susținători: "să se lase mânați doar de decență și respect"

Candidatul PNL la Primăria Sibiu, Adrian Bibu, spune că nu va accepta în campania electorală atacurile personale și face apel la susținătorii săi să dea dovadă de respect și decență.

Într-o postare pe Facebook, Adrian Bibu spune că își dorește un Sibiu „al bunului simț” și îi asigură pe sibieni că nu va accepta atacurile personale ca armă în campania lectorală.

„Fac apel la susținătorii mei, să se lase mânați doar de decență și respect

Mi s-a spus că pentru a intra în politică trebuie să “îmi îngroș obrazul”, la fel când mi-am anunțat candidatura. Nu am făcut-o nici atunci, și nu o voi face nici acum.

Eu îmi doresc acel Sibiu “al bunului simț“, și nu văd cum aș putea lupta pentru el prin lipsă de respect și atacuri personale la adresa celorlalți candidați. Pe unii dintre aceștia îi cunosc personal, sau cunosc oamenii care îi susțin, și merită respect pentru munca pe care o depun pentru comunitate.

Aș vrea să reamintesc intenția mea, ca ideile din platforma mea (completată prin consultarea cu sibienii în campania “Fii Primarul Sibiului“) să fie preluate de oricine va ocupa fotoliul de primar în viitor, iar sloganul “Se poate! Împreună.“ să nu rămână doar un slogan, ci conceptul ce stă la baza oricărei administrații corecte.

Nu voi accepta ca armă în această campanie atacurile personale și fac apel la susținătorii mei, cei care își doresc Sibiul pe care mi-l doresc și eu, să se lase mânați doar de decență și respect. Avem un Președinte care a impus decența în politică, și în Sibiu. Să îi urmăm exemplul”, a scris, pe pagina sa de socializare, Adrian Bibu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. DE CE AR AVEA SUSTINATORI ACEST CANDIDAT ? CE MERITE ARE ? CA DE PROMIS ,PROMIT TOTI !