video: bizon cu chip de femeie în trafic - pe contrasens, cu telefonul în mână și recalcitrantă

Regulile de circulație se aplică pe orice drum public te-ai afla și trebuie respectate de orice conducător auto care se urcă la volan. O greșeală măruntă te poate costa scump, nefiind excluse adevăratele tragedii. O șoferiță neatentă, distrasă de telefonul pe care îl butona de zor, a circulat pe contrasens, pe o stradă din Sibiu. Când un alt conducător auto, de care ar fi putut să se izbească, i-a atras atenția, aceasta a devenit recalcitrantă. 

Ovidiu, un conducător auto din Sibiu, a fost la un pas să fie implicat într-un accident rutier duminică dimineață, din cauza unei șoferițe preocupată mai degrabă de telefonul mobil, decât de șofat. Aceasta a circulat pe contrasens pe strada Reconstrucției din municipiu, iar atunci când i s-a atras atenția, a devenit recalcitrantă.

„Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 10,00, pe strada Reconstrucției. Femeia, care avea aproximativ 32 de ani, vorbea la telefon și circula cum voia ea, pe contrasens. Când a văzut că am oprit mașina în fața ei a lăsat telefonul și a început să gesticuleze enervată de cele întâmplate. Apoi a trecut pe lângă mine, a deschis geamul și mi-a atras tot ea atenția că nu sunt pe banda bună. Mi-a spus că sunt un copil handicapat, apoi a plecat”, povestește Ovidiu, conducătorul auto care a filmat întâmplarea.

YouTube video

Din luna octombrie a anului trecut, șoferii care folosesc telefonul în timp ce se află la volan sunt aspru pedepsiți. Potrivit Codului Rutier, orice șofer care ține în mână telefonul mobil sau îl atinge atunci când se află în mers riscă o amendă de 1.100 de lei.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. No așa proastă mai rar fraților,cine naiba o fi examinat-o pe asta,pericol public,ce mai.