două femei au murit la sibiu - aveau coronavirus
foto: arhivă

Șaptesprezece decese cauzate de noul coronavirus au fost raportate duminică de Grupul de Comunicare Strategică. Două dintre ele sunt înregistrate în județul Sibiu, fiind vorba despre două femei care aveau comorbidități.

De la debutul pandemiei și până în prezent, în județul Sibiu au murit 59 de oameni. La nivel național sunt 2.026 de decese.

În județul nostru, decesul 58 este o femeie în vârstă de 56 de ani. Potrivit datelor transmise de Prefectură, aceasta avea următoarele comorbidități: Stenoză aortică, Boală cardiacă ischemică, Nefrolitiază osp, Insuficiență renală cronică, Lobectomie stângă.

Decesul 59 este o altă femeie, în vârstă de 71 de ani. Avea următoarele comorbidități: insuficiență renală acută, diabet zaharat, nefropatie diabetica, AVC sechelar, insuficientă mitrală tricuspidiana, fibrilație atrială, escare suprainfectate.

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 763 de persoane (dintre care 712 adulți și 51copii). Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 544 de persoane, iar 59 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

Ultima oră

Comentariul meu