chermeză în supermarket transmisă live pe facebook - cu salamul într-o mână, băutură în alta și fără mască
FOTO: Captură video Observator News

Chef de pomină într-un supermarket din Bucureşti. Mai mulți indivizi au improvizat mese din cutii de carton, au luat salamul din vitrine și băutură de pe rafturi și au încins o chermeză. Totul a fost transmis live pe rețelele de socializare. 

Oamenii au luat de pe rafturi tot ce au poftit şi s-au aşezat la masă, scrie Observator News. Au mâncat kilograme de mezeluri şi au băut coniac din pahare de şampanie. Sosirea poliţiştilor nu i-a intimidat pe petrecăreţi şi nici nu avea de ce: pentru că la final au scăpat cu trei amenzi pentru că nu purtau mască. VEZI VIDEO AICI

Cu salamul într-o mână, cu paharul de băutură în alta şi cu masca sub bărbie. Aşa au petrecut zeci de indivizi în mijlocul unui mare magazin din Bucureşti. Toată paranghelia e transmisă live pe Facebook.

Cutiile de carton s-au transformat în masă pe care petrecăreţii au umplut-o cu mezeluri luate la întâmplare de pe rafturi. În câteva minute, indivizii au transformat raionul de carne în propria bucătăria sub privirile uluite ale angajaţilor.

La raionul de băuturi alcoolice indivizii nu mai au chiar nicio reţinere. Desfac la întâmplare sticle de coniac, palincă şi whisky şi se cinstesc în pahare de şampanie.

Doar trei dintre petrecăreți au fost amendați de polițiști. Nu pentru petrecere, ci pentru că nu aveau mască de protecție. Reprezentanții magazinului urmează să verifice pe camerele de supraveghere dacă clienții au plătit tot ceea ce au consumat.

Sursa: Observator News

Ultima oră

Comentariul meu