marius, tânărul mort în accidentul de la sibiu - prietenii îl plâng pe facebook
FOTO: Facebook/ Profil Public

Un accident teribil a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la Sibiu. Marius conducea pe strada Strungului și, când a pătruns în intersecția cu strada Mașiniștilor, a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât sibianul a murit pe loc. 

Cumplitul accident în care Marius și-a pierdut viața s-a petrecut din cauza vitezei mult prea mari și a carosabilului umed. Tânărul, care luna viitoare ar fi împlinit 34 de ani, a pierdut controlul volanului și s-a înfipt într-un copac.

„Un sibian în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Strungului, a pătruns în intersecția cu strada Mașiniștilor unde, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un copac”, a anunțat, duminică dimineața, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

marius, tânărul mort în accidentul de la sibiu - prietenii îl plâng pe facebook
Locul producerii accidentului / Foto: Captură Google Maps

Pompierii au intervenit cu un echipaj de descarcerare pentru a-l scoate pe sibian dintre fiarele mașinii. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el – paramedicii au constatat decesul.

Prietenii îl plâng pe Facebook – Sunt în stare de șoc

Cei care l-au cunoscut pe Marius sunt în stare de șoc. Mai multe mesaje au fost postate pe contul acestuia de Facebook. „Dumnezeu să te odihnească… Ai plecat prea repede dintre noi”, „Dumnezeu să te ierte, Căline, și să te odihnească în pace. Condoleanțe familiei!”, „Să-l ierte Dumnezeu, condoleanțe familiei!”, sunt câteva dintre mesaje.

Mai multe detalii despre tragedie AICI.

Ultima oră

Comentariul meu