accident mortal în sibiu - șoferul s-a înfipt cu mașina într-un copac
foto: arhivă

Un tânăr în vârstă de 33 de ani și-a pierdut viața într-un accident ce a avut loc în Sibiu. Din cauza vitezei și a carosabilului umed, bărbatul a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02,00, pe strada Mașiniștilor din Sibiu.

„Un sibian în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Strungului, a pătruns în intersecția cu strada Mașiniștilor unde, pe fondul vitezei neadaptate în condiții de carosabil umed, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un copac”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-au deplasat de urgență un echipaj SMURD și unul de descarcerare. Din păcate însă, impactul puternic a dus la decesul șoferului, aflat singur în autoturism.

„ISU Sibiu a intervenit, în jurul orei 2 a.m., pe strada Mașiniștilor, cu o ambulanță SMURD și o autospecială pentru descarcerare, urmare a producerii unui accident rutier, în care a fost implicat un autoturism, intrat într-un copac. La fața locului, a fost găsit un bărbat, care a necesitat intervenția pentru descarcerare. Din păcate, echipajul Smurd a constatat decesul bărbatului”, spune Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Politistii Biroului Rutier Sibiu au deschis un dosar de cercetare penala privind săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele exacte în care s-a produs acest accident rutier.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Urmasii celui decedat intr-un accident rutier (sotie, copii, parinti, bunici, strabunici, frati si surori, etc.) au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0369432278.