video - la un pas de o nouă victorie. fc hermannstadt a remizat cu sepsi

FC Hermannstadt a fost la câteva minute distanță de o nouă victorie în liga 1. Sibiul a făcut 2-2 cu Sepsi Sf. Gheorghe. Sibienii au avut o ocazie rarisimă în minutele de prelungire.

Primul gol al partidei a fost marcat de portughezul Yazalde. Acesta a profitat de o neînțelegere între portarul Niczuly și apărători. Sepsi a egalat prin Lorand Fulop, în minutul 35. Hermannstadt a trecut din nou în avantaj în minutul 74, atunci când Debeljuh a finalizat o pasă de la Yazalde. Rezultatul final a fost st abilit de același Lorand Fulup, în minutul 83, cu un șut de la aproximativ 12 metri. În prelungiri, Ștefan de la oaspeți, a respins un balon de pe linia porții.

https://youtu.be/QF69e4hmxAU

FC Hermannstadt face 28 de puncte în clasament, cu șase mai multe decât ocupanta locului 12, Poli Iași, grupare care însă joacă duminică acasă cu Viitorul Constanța. Sibienii au însă un meci mai puțin disputat în campionat.
Pentru Hermannstadt ar fi trebuit să urmeze două meciuri cu Dinamo, dar dată fiind situația echipei bucureștene, meciurile vor fi cel mai probabil din nou amânate.

Ultima oră

Comentariul meu