Tragedia de la Copșa Mare - Darius a murit strivit în mașina condusă de prietenul beat

Darius a murit la vârsta de 18 ani. Se afla în mașina condusă de prietenul lui, Răzvan, care s-a urcat la volan în ciuda faptului că a consumat alcool. Viteza mult prea mare l-a făcut pe șofer să piardă controlul autoturismului și să se oprească într-un stâlp. Darius a fost strivit de fiarele contorsionate ale mașinii și a decedat pe loc. 

Viteza și alcoolul – Motivele producerii tragediei

O nenorocire s-a produs sâmbătă dimineață, în jurul orei 04,00. Darius, Marius și Răzvan au fost implicați într-un accident teribil, chiar în localitatea de domiciliu, Copșa Mare.

Primele cercetări arată faptul că accidentul s-a produs pe fondul vitezei mult prea mari și consumului de alcool. Răzvan s-a urcat la volan și a condus cu viteză, chiar dacă era beat. Așa a ajuns să se oprească într-un stâlp de pe marginea drumului. Cu viață au scăpat doar el și Marius, pasagerul din spate. Pentru Darius însă, un tânăr de numai 18 ani, viața s-a sfârșit. A murit strivit de fiarele contorsionate ale mașinii. Pompierii l-au descarcerat însă n-au mai putut face nimic pentru el. Impactul i-a fost fatal. Tragedia de la Copșa Mare - Darius a murit strivit în mașina condusă de prietenul beat

„Un localnic, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stângă a sensului de mers”, a transmis, sâmbătă dimineață, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Tragedia s-a produs chiar de ziua de naștere a șoferului care a produs accidentul. Astăzi, acesta a împlinit 19 ani. El este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Zeci de mesaje pentru Darius, tânărul decedat

O întreagă comunitate îl plânge pe Darius. Pe pagina lui de Facebook au apărut mesaje de condoleanțe, iar apropiații lui își exprimă regretul.Tragedia de la Copșa Mare - Darius a murit strivit în mașina condusă de prietenul beat

Tânărul de 18 ani avea și o iubită, care i-a transmis un ultim gând, pe Facebook. „De ce tu? Altceva nu pot întreba.. De ce mi te-a luat acest Dumnezeu tocmai pe tine? De ce când totul mergea atât de perfect? Vreau să mă trezesc, să fii lângă mine… Ai devenit îngerul meu. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi până ne vom reîntâlni. Darius, îngerul meu”, scrie Raluca, iubita lui Darius, într-o postare publică pe Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu