tânăr mort într-un accident teribil la copșa mare

Accident cumplit sâmbătă dimineață la Copșa Mare. Un tânăr de 18 ani a murit, după ce mașina în care se afla s-a izbit de un stâlp. Șoferul autoturismului era beat și conducea cu viteză. 

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineață, în jurul orei 04,00, pe strada Principală din Copșa Mare.

„Un localnic, în vârstă de 19 ani, a condus un autoturism și, pe fondul vitezei neadaptate și al conducerii sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune laterală cu un stâlp de susținere a rețelei electrice aflat pe partea stângă a sensului de mers”, transmite Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Impactul a fost atât de puternic încât un tânăr de 18 ani, pasager dreapta în autoturism, a murit pe loc. Pompierii sibieni au intervenit pentru a-l scoate dintre fiarele mașinii.  Acesta era din Copșa Mare.

De asemenea, pasagerul stânga spate, în vârstă de 20 de ani, tot din localitate, a fost rănit și transportat la spital, fiind conștient. „Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unui băiat, în vârstă de 20 de ani, transportându-l la Centrul de Primiri Urgențe Mediaș, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și escoriații”, spune Cristina Criveanu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Șoferul nu a suferit vătămări corporale. În schimb, a prezentat o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„În prezent, se fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor circumstanțelor în care s-a produs accidentul. De asemenea, se întocmesc actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpa, vătămare corporală din culpa, respectiv conducere sub influența alcoolului”, mai spune Welter.

Ultima oră

Comentariul meu