ceartă conjugală la fabrica siemens de lângă piața cibin - au intervenit jandarmii și polițiștii

O dispută conjugală a avut loc în cursul zilei de miercuri în clădirea fabricii Siemens de lângă Piața Cibin din Sibiu. A fost nevoie de intervenția jandarmilor și a polițiștilor. 

O femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani s-a trezit cu soțul la serviciu. Bărbatul, cuprins de furie și gelozie, a așteptat-o în fața clădirii fabricii Siemens, de lângă Piața Cibin. Când a văzut-o, a început scandalul: țipete, jigniri și acuzații.

Cei care au văzut întreaga scenă au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat jandarmii, care au cerut sprijinul polițiștilor. ceartă conjugală la fabrica siemens de lângă piața cibin - au intervenit jandarmii și polițiștii

Potrivit polițiștilor sibieni, conflictul a fost aplanat rapid. Femeia nu a fost agresată fizic, nu a dorit să depună plângere și nu s-au dat sancțiuni.

Sursele Ora de Sibiu spun că totul a pornit din cauză că femeie vrea să divorțeze, iar bărbatul nu este de acord. În plus, acesta o acuză pe sibiancă de infidelitate. Mai mult, se pare că, în urmă cu două săptămâni, femeia ar fi fost și bătută de cel cu care trăiește de 20 de ani. Cei doi locuiesc la Bradu.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu