bunătăți ca la mama acasă la eco-prod tradițional – produse de cea mai bună calitate în sibiu

Sibienii au făcut cunoștință cu Eco-Prod Tradițional în anul 2012. Primii clienți care au trecut pragul magazinului s-au îndrăgostit de la bun început de calitatea produselor ca la mama acasă. Bunătăți cu ingrediente și condimente naturale, fără conservanți artificiali. Timpul a trecut, însă criteriile de bază au rămas neschimbate. Aici găsești carne, preparate din carne, produse lactate, pâine, suc de mere, fursecuri, tăiței – toate fiind produse locale, de pe plaiurile sibiene. Când intri într-unul din cele două magazine, n-ai cum să pleci doar cu un singur produs, căci fiecare lucru îți face cu ochiul, iar tentația e prea mare.

bunătăți ca la mama acasă la eco-prod tradițional – produse de cea mai bună calitate în sibiu

Afacere de familie – Unde găsim bunătăți ca la mama acasă

Afacerea sibianului Florin Botezatu este apreciată de toți care îl cunosc, iar asta fiindcă gustul produselor este unul autentic. În cei opt ani de când este pe piață, sibianul a reușit să deschidă două magazine în urbea de pe Cibin, dar și o măcelărie proprie.

„În anul 2012 am deschid primul magazin Eco-Prod Tradițional. Numele a fost ușor de ales, fiindcă am știut de la bun început că vreau să le ofer sibienilor, și nu numai, produse tradiționale de calitate. În urmă cu opt ani, magazinul era situat pe Calea Dumbrăvii, unde am muncit în familie, eu și soția mea și comercializam carne și preparate din carne, pâine și panificație, brânzeturi, produse lactate, miere, dulceață, suc de mere, fursecuri și tăiței, toate fiind produse locale sibiene, făcute doar cu condimente naturale, fără conservanți artificiali. Am ales produsele cu grijă și le-am menținut în portofoliu până în ziua de azi”, spune Florin Botezatu, managerul Eco-Prod Tradițional. bunătăți ca la mama acasă la eco-prod tradițional – produse de cea mai bună calitate în sibiu

În prezent, sibienii pot cumpăra produse de calitate oferite de Eco-Prod Tradițional din două locații. Primul magazin este situat pe bulevardul Mihai Viteazul colț cu strada Nicolae Iorga, iar cel de-al doilea, deschis din 2013, este situat în cartierul Ștrand, strada Gorjului, nr.4 (lângă poștă). Fiindcă cererea a început să fie mare, Florin a decis să deschidă și o măcelărie. Acum, aici se întâmplă „minunile”.

Produse tradiționale, specifice Mărginimii Sibiului

Cârnați proaspeți, tobă, caltaboș, slănină afumată, cotlet și pastramă de porc, ciolan și jambon afumat, untură, șoric și urechi pârlite, jumări, carne tocată, pe toate le găsiți la Eco-Prod Tradițional. Sunt preparate naturale, făcute cu drag și multă sârguință de sibieni care se dăruiesc unei afaceri locale. Produsele pe care Florin și echipa lui nu pot să le facă, sunt alese cu mare atenție de la producători locali din Mărginimea Sibiului. bunătăți ca la mama acasă la eco-prod tradițional – produse de cea mai bună calitate în sibiu

„La noi în măcelărie producem carne proaspătă, tranșând zilnic carcase de porc și vită, făcând produse precum pasta de mici, carne tocată și cârnați proaspeți. Echipa formată din șapte oameni produce carne proaspătă, tranșată în fiecare zi, de cea mai bună calitate, de la ferme din județul nostru, fără conservanți artificiali, doar cu condimente naturale. Produsele pe care nu le putem face noi, le selectăm cu grijă de la furnizori locali care fac produse ardelenești de cea mai bună calitate”, mai spune Florin Botezatu, managerul Eco-Prod Tradițional.

La magazinele Eco-Prod Tradițional din Sibiu găsești produse tradiționale românești, astfel că și preparatele ca slănina afumată, jambonul sau ciolanul afumat ajung pe mesele gurmanzilor doar după ce au stat sub fumul de rumeguș.

Brânzeturi și dulciuri găsiți tot la Eco-Prod Tradițional

Când ajungeți în magazinele sibianului Florin Botezatu, este imposibil să nu vi se facă poftă și de brânza de burduf, de cașul proaspăt sau de cașcavalul afumat făcute de producătorii locali. O să vă fure ochii și sucul de mere produs de oameni minunați și garantat o să vă îndrăgostiți de dulcețurile de casă. Iar pâinea caldă pe vatră este la fel de gustoasă precum cea făcută de bunica acasă.Toate bunătățile la care îți poftește inima se găsesc aici.

Dacă vi s-a făcut deja poftă de produsele tradiționale, trebuie să știți că magazinele funcționează după următorul program: Luni – Vineri: 09.00 – 17.00, Sâmbătă: 09.00 – 13.00. bunătăți ca la mama acasă la eco-prod tradițional – produse de cea mai bună calitate în sibiu

De asemenea, cei care nu pot ajunge la locație, pot primi orice produs doresc acasă. Eco-Prod Tradițional preia comenzi pe WhatsApp, la numărul de telefon 0743113235, iar livrarea se face a doua zi, până la ora 17.00. Comanda minimă trebuie să fie de 100 lei, iar pentru transport nu se percepe nicio taxă.

Pentru a fi la curent cu toată activitatea de la Eco-Prod Tradițional, dar și pentru a „savura” fiecare produs, dați like paginii de Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu