sibienii suferă de necrofobie - reacții ciudate la mașina de la medicină legală

Locuitorii Municipiului Sibiu sunt indignați de faptul că văd mașina de la Medicina Legală parcată pe străzile din oraș și susțin faptul că acest lucru nu face parte din categoria normalului, iar mașina de serviciu trebuie să rămână la serviciu.

Pe primul loc în privinţa fricilor pe care le au oamenii, este frica de moarte. La Sibiu, cetățenii sunt obișnuiți să vadă lucruri frumoase și evenimente plăcute. Peisajul pozitiv al orașului a fost perturbat de prezența unei mașini de la Medicina Legală, care a stat parcată pe perioada întregului weekend în parcarea dintre blocuri, de pe strada Doamna Stanca. Persoana care a surprins aceste imagini, s-a declarat revoltată de acest lucru, și a subliniat faptul că situația este una de neacceptat. “Oare cum ar fi dacă gunoierii, macaragii, cei cu vidanjele și șoferii de autobuze ar veni cu mașinile de serviciu acasă? Pentru ce trebuie cetățenii de pe Doamna Stanca să vadă de pe balcoane și la ieșirea din blocuri microbuzul de la Medicina Legală? Locul ei este în curtea spitalului. Nici dricarii nu-și parchează dricurile sub balcon.”, a declarat sibianca nemulțumită.

sibienii suferă de necrofobie - reacții ciudate la mașina de la medicină legală

sibienii suferă de necrofobie - reacții ciudate la mașina de la medicină legală

Reprezentații de la Medicina Legală, au declarat faptul că, pentru a spori eficiența și pentru a răspunde cât mai prompt solicitărilor, șoferii pleacă cu mașina de serviciu acasă. Astfel, în cazul unei intervenții care apare înafara orelor de lucru sau în weekend, șoferii pot acționa  mai rapid. “În acea zonă, locuiește unul dintre șoferii noștri. Din punctul meu de vedere este o situație perfect normală, ca să putem fi cât mai eficienți. Dar, din păcate, oamenii noștri se tem de morți. Au mai fost situații în care cetățenii s-au plâns de faptul că vedeau mașina parcată lângă blocuri.”, a spus Silviu Morar, Directorul Serviciului Județean de Medicină Legală.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu este in regula sa avem masini utilitare si de firma parcate pe domeniul public in zonele cu locuinte. Ar trebui cel putin ca aceste institutii sa plateasca o taxa suplimentara daca tot insista sa faca din domeniul public loc de stationat pentru autoutilitarele lor. Normal ar fi ca fiecare firma care are in dotare un parc auto sa nu primeasca autorizatie daca nu face dovada unui spatiu adecvat de parcare la sediul firmei. Sau cum ziceam, cel putin sa plateasca in plus. Asa cum e acum, am vazut betoniera / cap tractor / camioane si camionete parcate in zone de blocuri sau case de locuit, blocand locuri de parcare ale locatarilor sau incomodand chiar o parte din traficul stradal