sibian amendat cu 500 de lei că nu purta mască în autobuz
foto: arhivă

Continuă verificările la Sibiu. Polițiștii, jandarmii și polițiștii locali au aplicat amenzi, dar și avertismente luni. Mai multe persoane nu au respectat măsurile impuse de autorități. 

În cursul zilei de 13 iulie, 185 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a 12 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse, nefiind identificate nereguli, potrivit Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Sibiu.

Totodată, efectivele de poliție locală au verificat un mijloc de transport în comun și au sancționat contravențional o persoană cu amendă în valoare de 500 de lei pentru lipsa purtării măștii de protecție sanitară.

„În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a șapte societăți, a fost aplicată o sancțiune contravențională (avertisment)”, spune Andreea Ștefan.

Reamintim că scopul acțiunilor este ca cetățenii să înțeleagă importanța respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală, ținând cont mai ales de numărul ridicat de îmbolnăviri cu virusul SARS-CoV 2.

De asemenea în cazul în care cetățenii sesizează nereguli pot sesiza autoritățile apelând TELVERDE: 0800800165.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. 500 de lei este mult prea putin pentru nesimtitii inconstienti care ne pun in pericol !