victorie fără emoții cu voluntari - fc hermannstadt scapă de zona retrogradării
Captură foto - Telekom Sport

Ruben Albes a obţinut a treia victorie la rând pe banca tehnică a sibienilor. De trei meciuri, formaţia spaniolului pare invincibilă în Liga 1, în condiţiile în care Sibiul părea una dintre candidatele certe la retrogradare.

Pentru sibienu au marcat Yazalde în minutul 33, iar Almeida în minutul 80. Oaspeții au redus din diferență în prelungiri, prin Eric de Oliverira, în minutul 91+1.

Prima ocazie a meciului a aparținut gazdelor. Jo Santos, atacantul lui Hermannstadt, a reluat o minge cu capul din interiorul careului. Valentin Cojocaru, goalkeeper-ul lui Voluntari, a reușit să intervină în ultimul moment.

În cele din urmă, prestația mai bună a echipei lui Ruben Albes a fost răsplătită. Yazalde a înscris în minutul 33, cu o execuție sigură de la aproximativ 11 metri.

În actul secund, Voluntari a replicat prin Țîră. Vârful a trecut pe lângă egalare, în urma unei faze superbe a lui Alex Mățan.

Cu 10 minute înainte de final, Almeida a pecetluit soarta jocului. Jucătorul din Capul Verde a marcat din centrarea lui Yazalde cu o lovitură de cap. Golul superb reușit de Eric în prelungiri din lovitură liberă a fost insuficient pentru ilfoveni.

 

Ultima oră

Comentariul meu