usr nu exclude alianțele cu alte partide pentru alegerile locale - barna: printre ele nu se va afla psd”

Președintele USR, Dan Barna, s-a aflat vineri la Sibiu. Acesta a spus, în cadrul unei conferințe de presă, că USR PLUS nu exclude alianțele cu alte partide pentru alegerile locale, însă pe listă nu se află PSD sau „sateliți” ai social-democraților, scrie Agerpres.

„Pot exista alianţe sau susţinerea unor candidaţi ai altor partide, dar tocmai de aceea suntem în perioada aceasta de discutat eventuale alianţe. Nu excludem alianţe cu alte partide, dar printre aceste partide nu se vor afla PSD sau sateliţii, ca să fiu foarte clar, să nu se speculeze vreun titlu”, a explicat Dan Barna. usr nu exclude alianțele cu alte partide pentru alegerile locale - barna: printre ele nu se va afla psd”

Liderul USR i-a prezentat vineri, într-o conferinţă de presă, pe principalii candidaţi la alegerile locale din Sibiu. Preşedintele filialei judeţene a USR, Adrian Echert, va candida pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, iar liderul filialei judeţene PLUS, Raul Andrei Apostoiu, este candidatul la funcţia de primar al municipiului Sibiu.

Sursa: Agerpres

Ultima oră

Comentariul meu