fântână arteziană marca „dorel” pe calea cisnădiei

Calea Cisnădiei a fost închisă, la începutul lunii mai, pentru lucrări de reconfigurare și lărgire a carosabilului. Se muncește de zor de atunci, dar mai au loc și incidente neplăcute. Joi, de exemplu, o fântână arteziană a răsărit de nicăieri, iar meritul este, bineînțeles, al lui „Dorel”. 

De aproximativ două luni de zile, Calea Cisnădiei s-a închis, fiindcă au loc lucrări. Vestea că drumul se va lărgi i-a bucurat pe sibieni. Chiar dacă au de suportat acum aglomerația și trebuie să găsească rute alternative, speră că, la final, așteptarea să merite.

Însă până la finalizarea lucrărilor, mai este de muncă. Iar dacă un „Dorel” mai face și o nefăcută, mai avem de așteptat. O cititoare Ora de Sibiu ne-a trimis o fotografie, realizată joi după amiază, cu o lucrare neașteptată. O fântână arteziană în miniatură.  fântână arteziană marca „dorel” pe calea cisnădiei

Rută ocolitoare unde gropile nu pot fi ocolite

O problemă semnalată de mulți șoferi de când Calea Cisnădiei a fost închisă este cea a drumului din spatele magazinului Profi, care este plin de gropi. Mulți conducători aleg să meargă pe această stradă dintre blocuri în ultima perioadă, însă neplăcerile se țin lanț: te ferești de o groapă, ca să dai în alta.

„Este o debandadă totala și un trafic anevoios! Iar prin spatele blocului cu Profi de la Cireșica – un fel de rută ocolitoare – sunt niște gropi în care îți rupi mașina în două! Nimeni nu a luat vreo măsură să le astupe, măcar cât se lucrează la șosea!”, spune cititoarea care ne-a trimis și imaginea de mai sus.

În urmă cu două săptămâni, un alt cititor a sesizat problema. „Vă contactez în legătura cu craterele, gropile din spatele magazinului Profi de pe Calea Cisnădiei. De când au început lucrările pentru lărgirea drumului, drumul a fost închis, iar cei mai mulți conducători auto aleg să meargă pe drumul din spatele magazinului Profi, acesta fiind mai scurt. Din moment ce traficul este foarte intens pe aca stradă au apărut și gropile, unele au până la 25 cm adâncime”, spune Ruben, cititor Ora de Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu