accident la șeica mare - un șofer a adormit la volan și a intrat într-un cap de pod
FOTO: arhivă

Un accident rutier care s-a soldat cu rănirea unei persoane, a avut loc miercuri dimineață, pe Drumul Național 14, în localitatea Șeica Mare. Potrivit polițiștilor șoferul a adormit la volan și a intrat într-un cap de pod.

„Pe DN 14, un șofer în vârstă de 46 de ani, din Medias, în timp ce conducea un autoturism spre Mediaș, pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. În urma evenimentului a rezultat rănirea pasagerului, de 59 de ani, din Valea Viilor, care a fost transportat la spital”, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Un echipaj de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență s-a deplasat la fațalocului pentru a acorda îngrijiri medicale pasagerului rănit.

„ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD la ieșirea din localitatea Șeica Mare, unde un autoturism a intrat într-un cap de pod. La fața locului s-au acordat îngrijiri medicale unui bărbat de 59 de ani care a fost transportat la CPU Mediaș cu traumatism cranio-celebral”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Pe DN 14, între Sibiu și Mediaș, se circulă normal. Nu a fost blocat traficul rutier.

Ultima oră

Comentariul meu