viteaz cu permisul suspendat, prins când depășea neregulamentar pe valea oltului
foto: arhivă

Un bucureștean a fost prins în „off-side” pe Valea Oltului. Acesta a fost oprit de polițiștii sibieni fiindcă a depășit neregulamentar. În urma verificărilor însă, oamenii legii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat. 

„La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 18,30, pe DN 7, în zona localității Lazaret, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat un conducător auto în timp ce efectua manevra neregulamentară de depășire, încălcând marcajul longitudinal continuuu care separă sensurile de deplasare”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

După oprirea autoturismului și efectuarea verificărilor specifice, polițiștii au constatat că la volan se află un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în municipiul București, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice al bărbatului fiind suspendat.

În consecință, pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

Ultima oră

Comentariul meu