video foto: intâlnire ilegală a peste o sută de atv-iști la miercurea sibiului. s-a dat și o amendă
Sursa: Facebook ATV & Enduro Cluj Team

Un sibian a organizat sâmbătă, o întrunire ilegală la Miercurea Sibiului, la care au participat peste o sută de proprietari de ATV-uri.

Evenimentul a fost denumit “Înfruntarea titanilor” și a fost promovat ca fiind printre cele mai mari spectacole de genul acesta din România. Sute de persoane din întreaga țară au venit la Sibiu pentru a participa la această întâlnire. Autoritățile sunt de părere că acțiunea este una ilegală, și au aplicat o amendă în acest sens. “În parcarea unui local de alimentație publică din județ, polițiștii au identificat un tânăr în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu, care a organizat o întrunire sportivă la care au participat mai mult de 50 de persoane, sibianul fiind sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, conform Legii nr. 55/2020.” , au declarat reprezentanții Insituției Prefectului din Sibiu.

video foto: intâlnire ilegală a peste o sută de atv-iști la miercurea sibiului. s-a dat și o amendă
Sursa: ATV & Enduro Cluj Team

Din imaginile postate pe pagina de Facebook, se observă neglijarea normelor de distanțare fizică și de protecție împotriva răspândirii coronavirusului.

 

Sursa foto/video: Facebook ATV & Enduro Cluj Team

 

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Pai sigur, pe ăștia ii amendează toți, dar alte întâlniri scăpa neobservate

  2. Au deranjat tăierea de pădure ! Foarte urat din partea lor ! ?? aia cu tafuri,excavatoare,etc …nu poluează ? Dava dracu de prostii puli !