Festivalul Internațional de Teatru revine. Când începe redifuzarea spectacolelor
Sursa: Facebook FITS

Din cauza situației actuale, Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu este organizat în acest an în format online.

Acesta s-a desfășurat pentru prima data în acest format în perioada 12 – 21 iunie, iar sâmbătă, 4 iulie, seria redifuzărilor gratuite ale spectacolelor şi evenimentelor ediţiei va fi reluată, informează un comunicat de presă, citat de AGERPRES. „În perioada iulie – decembrie, FITS va redifuza, gratuit, exclusiv pe site-ul festivalului (www.sibfest.ro/fits-online), spectacolele şi evenimentele din programul ediţiei speciale online din acest an. Programul redifuzărilor din data de 4 iulie 2020 va începe la ora 12,20, se va încheia la ora 23,35 şi va include 10 spectacole şi evenimente din programul primei zile de festival”, precizează organizatorii FITS.
Potrivit sursei citate, primele spectacole redifuzate sâmbătă sunt „Poveşti magice” şi Bivolul şi iepuraşul”, de Marian Râlea. Spectatorii mai pot revedea, printre altele, „După bătălie”, un spectacol de Pippo Delbono sau prima parte a spectacolului „Fraţi şi Surori”, regizat de Lev Dodin. Seara de sâmbătă se încheie cu un concert de muzică fado.

Sursa: Agerpres

Ultima oră

Comentariul meu