la optyu ai tehnologie ultraperformantă pentru ochii tăi - testare rapidă pentru potențialul maxim al vederii

Într-o perioadă în care grija pentru noi și pentru familiile noastre este mai importantă ca oricând, OptyU continuă să promoveze sănătatea vizuală și bunele obiceiuri pentru protejarea ochilor. Vision-R 800 este primul aparat din România care realizează prescripții pentru lentile cu precizia de 0,01 dioptrii, față de 0,25 cât era până acum. Tehnologia este disponibilă gratuit, exclusiv în cabinetele OptyU din Sibiu.

Premieră în optica medicală la Sibiu

Aparatul Vision-R 800 a fost adus în premieră la Sibiu de OptyU și folosește o tehnologie digitală cu ajutorul căreia testarea se face mai rapid și cu mai multă precizie. În plus, pacienții beneficiază de o experiență confortabilă atunci când pășesc în cabinetele de optică medicală.

la optyu ai tehnologie ultraperformantă pentru ochii tăi - testare rapidă pentru potențialul maxim al vederii la optyu ai tehnologie ultraperformantă pentru ochii tăi - testare rapidă pentru potențialul maxim al vederii

Aparatul este manevrat digital, de pe un monitor sau de pe o tabletă și, în funcție de ceea ce percepe ochiul, atunci când se aplică anumite filtre medicale se poate stabili cu maximă precizie dioptria pacientului consultat. De asemenea, acolo unde se impune, se face o adaptare a dioptriilor. Vision-R 800 este primul aparat din România care realizează prescripții pentru lentile cu precizia de 0,01, față de 0,25 cât era până acum iar testarea se face gratuit.

„Aparatul este disponibil în cabinetele OptyU, pentru toate persoanele care își doresc sa își facă ochelari, cu cea mai precisă acuitate vizuală pentru vederea la apropiere, dar și la distanță infinită. Testarea se face rapid, prin alegerea din mai multe teste medicale, la sfârșitul cărora aparatul oferă posibilitatea de a compara corecțiile, stimulând o distanță mai mare decât în cabinet, la condus, de exemplu și astfel realizează o prescripție personalizată pentru ochii pacienților. Cu rezultatul oferit de tehnologia Vision-R 800 putem personaliza lentilele Essilor Ava pentru cea mai buna acuitate vizuala și un potențial de vedere de 200%. Testarea se face gratuit, oferindu-le astfel tuturor pacienților posibilitatea de a beneficia de avantajele noului aparat”, explică Oana Tarcea, managerul OptyU.

Specialiștii în ingrijirea ochilor ne ajută să ne îmbunătățim vederea

Cu ajutorul noului aparat, purtătorii de ochelari pot obține acum întregul potențial al vederii. În cabinetele OptyU, este asigurat accesul în condiții de siguranță la îngrijirea ochilor, prin oferirea de soluții adecvate și tehnolagie inovatoare.

la optyu ai tehnologie ultraperformantă pentru ochii tăi - testare rapidă pentru potențialul maxim al vederii

„Îi așteptăm pe sibieni cu măsuri adaptate noii realități, precum și cu instrumente de refracție și măsurare complet digitalizate. Am găsit cele mai bune soluții și pentru a gestiona fluxul consumatorilor în cele două cabinete, acestea fiind implementate printr-o serie de soluții tehnologice care servesc în mod corespunzător consumatorii, cu respectarea reglementărilor sanitare în vigoare. Suntem la fel de dornici să fim aproape de purtătorii de ochelari din Sibiu și să le oferim cele mai bune soluții”, mai spune Oana Tarcea.

Deocamdată, aparatul Vision-R 800 poate fi găsit numai la cabinetul OptyU din Galeriile Carrefour, însă, după 15 iulie, și cabinetul de la Promenada Sibiu va avea un astfel de aparat. Noutățile sunt postate cu regularitate pe pagina de socializare OptyU dar și pe www.oftalmologie-romania.ro .

vision-r 800 vision-r 800 sibiu

 

 

Ultima oră

Comentariul meu