începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam

Dispoziția bună este ingredientul principal pentru un weekend reușit. Așadar, înarmați-vă cu zâmbete și energie pozitivă, iar noi vă sugerăm cele mai frumoase evenimente la care puteți merge în Sibiu și cele mai primitoare locații din zonă.

Premieră la Teatrul Gong din Sibiu – „Cenușăreasa. Doar o poveste?”

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam
Sursa: Oltenasul

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă sâmbătă, premiera spectacolului „Cenușăreasa. Doar o poveste?” în regia Èvei Lábadi Megyes. Spectacolul este prezentat în limba română, are o durată de aproximativ 45 de minute și se adresează copiilor cu vârsta peste 3 ani. Având în vedere contextul epidemiologic, la o reprezentație vor participa doar membrii aceleiași familii, astfel încât să nu existe niciun risc de interacțiune între copii din grupuri străine. Din acest motiv, spectacolul va avea 6 reprezentații, astfel:

  • vineri, 3 iulie, de la orele 10:00 și 18:00
  • sâmbătă, 4 iulie, de la orele 10:00 și 18:00
  • duminică, 5 iulie, de la orele 10:00 și 18:00

Costul unui bilet este de 50 de lei și este valabil pentru un grup format din membrii aceleiași familii, dar nu mai mult de 10 persoane.

Weekendul bobocilor la Muzeul ASTRA din Dumbrava Sibiului

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam

Cel mai mare muzeu in aer liber din România, Muzeul ASTRA , pregătește un eveniment inedit în acest weekend, dedicat Zilei Sugarului. Pentru că vârsta nu este despre ce scrie în buletin, ci despre cu te simți pe interior, toți cei cu suflet de copil, așteptați pentru a participa la acest eveniment interactiv. Acesta constă în a ghici urmele animalelor, desenate pe asfalt, a le urma și a le parcurge cât mai rapid. Evenimentul se va desfășura pe durata întregului weekend.

Arka Park Păltiniș

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam
Sursa: arkapark.ro

Pentru pasionații de adrenalină și de senzații tari, parcul de aventură din Păltiniș este opțiunea perfectă. Arka Park este situat în inima naturii, la doar 24 de km de Sibiu, în superba zonă a staţiunii Păltiniş. Este locul ideal pentru a petrece o zi în aer liber, practicând activități sportive și bucurându-te de aerul curat și de priveliștea minunată. Aici regăsiți trasee care sunt marcate pe culori și pornesc de la cele ușoare pentru copii, până la cele de dificultate mare, destinate celor experimentați intr-ale cățăratului. Tirolianele sunt și ele pe grupe de vârstă și dificultate, iar pentru cei mici există și un loc de joacă special amenajat. Taxa de acces pentru adulți este de 55 lei / 3 ore, elevii și studenții vor scoate din buzunar 50 lei / 3 ore, iar copiii sub 14 ani vor achita 45 lei / 3 ore.

Grădina zoologică din Sibiu

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam

Situată în inima pădurii Dumbrava, Grădina Zoologica din Sibiu este locul perfect pentru a petrece o zi de weekend cu familia. Copiii sunt încântați de posibilitatea de a explora și a vedea in realitate reprezentanții speciilor animale pe care le văd la televizor sau în desenele animate. Grădina adăposteşte peste 260 de exemplare din 63 de specii diferite. Pe lângă familiile cu copii, locația este pretabilă și pentru grupurile de prieteni sau chiar cupluri, care au posibilitatea de a închiria o bărcuță și de a savura priveliștea naturii. Tarifele sunt de 3 lei pentru adulți, 2 lei pentru elevi, sudenți și pensionari, iar copiii sub 3 ani au acces gratuit.

Trasee de drumeție

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam
Sursa: sibiu-turism.ro

Pentru adepții unui mod de viață sănătos și pentru cei pasionați de domeniul ancestral, traseele de drumeție ocupă primele locuri de pe lista activitătților de weekend. Traseele de drumeție din Munții Cindrel sunt ocazia perfectă pentru a descoperi patrimoniul natural, dar și o modalitate deosebită de a face mișcare în sânul naturii. Munţii Cindrel au altitudini ce variază între 1400-2244 m, iar traseele de drumeţie sunt de dificultate medie, majoritatea cu plecare din staţiunea Păltiniş sau din localităţile Cisnădie, Cisnădioara, Sadu, Râu Sadului, Răşinari, Sibiel.

Cotton Pub Sibiu

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam
Sursa: Facebook Cotton Pub

Restaurantul Cotton este una dintre cele mai prielnice locații cu care se poate mândri Sibiul. La Cotton Pub vei găsi un loc în care atmosfera relaxantă și vibe-ul tineresc se aliază perfect pentru a te cuceri. Normele de igienă sunt bine puse la punct, meniul este variat și muzica bună. Aceste aspecte cu singuranță vor construi o temelie puternică pentru un weekend reușit.

Club Ecvestru Șelimbăr

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam
Sursa: Club Ecvestru

La numai 6 km de Sibiu, este situat Centru Ecvestru, pentru toti iubitorii de cai. Aici puteți beneficia de cursuri de echitație in funcție de vârstă, de la cel mai mic nivel și până la învățarea harnașării și îngrijirea cailor. De asemenea, in cadrul clubului există și un restaurant, unde puteți savura bucate delicate.

Piscine și ștranduri

începe weekend-ul - ce putem face în oraș și unde ne relaxam
Sursa: buonavista.ro

Deoarece vara este anotimpul perfect pentru a savura o baie răcoritoare în piscină, vă propunem o listă cu piscinele care sunt deschise în această vară in județul Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu