centrul medical intermedica - consultații și tratamente în deplină siguranță

Chiar și în perioadele dificile, Centrul Medical Intermedica vine în sprijinul sibienilor. Fie că vorbim despre tratamente pentru diverse afecțiuni, acupunctură, electrocauterizare, ecografii, examinări medicale și testări pentru persoanele angajate, profesioniștii din clinică îți vor oferi servicii de calitate.

Cu o experiență de 20 de ani pe piața sibiană, Intermedica este prima clinică de profil din Sibiu care a oferit servicii de Medicina Muncii. Cu timpul, echipa s-a mărit, iar serviciile s-au diversificat. În prezent, orice problemă ai, o poți rezolva aici. Datorită profesionalismului și experienței de care întreaga echipă a dat dovadă, sibienii s-au orientat mereu către Centrul Medical Intermedica. centrul medical intermedica - consultații și tratamente în deplină siguranță

Programul s-a redus, însă serviciile sunt la standarde superioare

La Centrul Medical Intermedica sunt respectate toate măsurile impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus. Fiecare persoană care intră în clinică este obligată să poarte mască, pentru a se proteja, dar și pentru a avea grijă de cei din jur. Distanțarea socială este „la ordinea zilei”, regulile fiind respectate cu strictețe. Echipa își continuă astfel activitatea, însă într-un program mai restrâns. Cu toate acestea, serviciile oferite nu s-a schimbat, fiind în continuare oferite cu profesionalism.

Așadar, pentru moment, în această perioadă, clinica funcționează după următorul program: Luni – Vineri: 7.30 – 16.00. centrul medical intermedica - consultații și tratamente în deplină siguranță

Dezvoltare profesională – De la Medicina Muncii la peste 20 de specialități medicale

În prezent, cea mai veche clinică de profil din Sibiu oferă asistență medicală ambulatorie în specialități, atât persoanelor fizice, cât și juridice, precum: alergologie, boli infecțioase, cardiologie, chirurgie, ginecologie, medicină generală, neurologie, pediatrie, psihiatrie și multe altele. Pentru toate aceste specialități, clinica dispune și de aparatura modernă și performantă, necesară fiecăreia. Sibienii pot apela la clinică pentru investigații precum electrocardiograma (EKG), audiometria, oscilometria și spirometria. În cadrul clinicii se realizează orice fel de ecografii (abdominale, de tiroidă, de sân, de părți moi, transvaginale), de către medici atestați și cu experiență în domeniu.

Acum mulți ani, activitatea de bază a clinicii medicale era Medicina Muncii, iar din acest motiv, și în prezent, cei mai mulți sibieni apelează la serviciile oferite de Intermedica.

„Serviciile de Medicina Muncii ocupă un loc important în activitatea noastră încă de la înființare. Centrul Medical Intermedica efectuează examinări medicale și testări psihologice persoanelor angajate, precum și celor care urmează să se angajeze în câmpul muncii, în toate domeniile de activitate”, informează Centrul Medical Intermedica.  centrul medical intermedica - consultații și tratamente în deplină siguranță

Servicii de Siguranța Circulației, oferite de Intermedica

Centrul Medical Intermedica este agreat de Ministerul Transporturilor să efectueze toate examinările medicale și de laborator necesare la angajarea în muncă, precum și controalele medical periodice pentru personalul cu responsabilități în siguranța circulației din domeniile rutier, feroviar și maritim.

„Serviciile medicale pe care le asigurăm zilnic, prin comisia de specialiști acreditați, sunt următoarele: întocmire dosar medical (examinări clinice, paraclinice și de laborator), evaluare medicală de siguranța circulației și eliberare avize de aptitudine”, informează Centrul Medical Intermedica.

Centrul Medical Intermedica se află pe strada Gimnasticii, nr. 11 din Sibiu. Sediul este unul nou, fiind recent renovat. Toți clienții care îi calcă pragul sunt consultați cu aparatură de ultimă generație.

Pentru detalii și informații suplimentare accesați site-ul web. De asemenea, dacă aveți o întrebare, puteți contacta clinica privată Intermedica la numărul de telefon: 0269 245 479.

Ultima oră

Comentariul meu