update bărbatul dispărut care a plecat de la sibiu înspre turda a fost găsit

Un bărbat din județul Cluj este căutat cu disperare de familie și de poliție. Omul a plecat din Sibiu, cu mașina, înspre Turda, însă nu a mai ajuns acasă. Oricine are informații poate suna la 112.

UPDATE

Bărbatul a fost găsit. „A fost identificat în Craiova, într-un sat uitat de lume, fără baterie la mașină și fără motorină. S-a pierdut pe drum, a rămas pe noapte fără carburant și a tras pe dreapta să doarmă. Și-a lăsat farurile aprinse și i s-a descărcat acumulatorul. Suntem în drum spre el”, scrie familia, pe Facebook.

Știrea inițială

Bărbatul a plecat din Sibiu în data de 1 iulie, în jurul orei 14.40. Acesta se îndrepta spre locuința din Turda, însă nu a mai ajuns acasă. Familia este disperată, fiindcă Deac Ilie Viorel este de negăsit.

Bărbatul conducea o mașină marca Opel, de culoare gri-argintiu, cu numărul de înmatriculare CJ 21 HNR. Acesta purta, la momentul dispariției, o cămașă albă în carouri, cu mânecă scurtă.

update bărbatul dispărut care a plecat de la sibiu înspre turda a fost găsit
Mașina pe care o conducea bărbatul la momentul dispariției

Pe rețelele de socializare circulă un mesaj redactat de fiica bărbatului. Aceasta încearcă să dea de tatăl său.

„Este vorba de tatăl meu!!! Dispărut 01.07.2020. De la ora 14:40 nu se mai știe nimic de el!!! Oricine vede o mașină gri Opel gri /argintiu cu numerele de înmatriculare CJ 21 HNR vă rog să contactați numărul de telefon 0757238841. Este foarte urgent, sau dacă îl vedeți sa mă contactați de urgență la numărul de telefon!!!! Este îmbrăcat în cămașă din prima poza și conduce mașina respectivă!!!Distribuiți mai departe poate îl recunoaște cineva, a plecat la ora 14:40 din Sibiu și nu s-a mai întors acasă, va rog frumos distribuiți mai departe sa îl găsesc va rog!! P.S. POLITIA A FOST SESIZATĂ”, scrie, pe Facebook, fiica bărbatului dispărut.

Oricine are informații despre bărbatul în cauză este rugat să apeleze numărul 112 sau să se deplaseze la cea mai apropiată secție de poliție.

Ultima oră

Comentariul meu