razii în autobuze la sibiu - călătorii fără măști au fost amendați
foto: arhivă

Masca de protecție este obligatorie în mijloacele de transport în comun. În această perioadă, la Sibiu se fac controale în autobuze, iar cei care nu respectă măsurile sunt amendați.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Amenzi de 3.500 lei date în autobuz

Efectivele Poliției Locale au verificat 204 persoane și au aplicat 9 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 3.500 de lei pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri a măștii de protecție, în mijlocul de transport în comun, pe toată durata călătoriei.

Sibienii izolați la domiciliu sunt verificați

În cursul zilei de 1 iulie, polițiștii sibieni au verificat 551 persoane și o SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. În cadrul activităților a fost depistată o persoană care nu a respectat măsura privind izolarea/carantina, fiind sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

Ultima oră

Comentariul meu