foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară

Un sibian le oferă experiențe offroad de neuitat amatorilor de senzații tari dar și pasionaților de călătorii sau automobilism. Pe langă adrenalină, cei care aleg astfel de experiențe, au parte și de relaxare în natură, socializare și multe activități în aer liber.

Este pasionat de offroad de când se știe

Sibianul Paul Paralescu a dus pasiunea pentru călătorii și offroad la un alt nivel. Îi place să cutreiere țara în lung și în lat și să descopere mereu locuri noi. S-a gândit că este exact genul de experiență pe care s-o împărtășească și cu alți oameni, care au aceleași pasiuni ca el.

MOD Travel vine în urma a peste 8 ani de plimbări pe meleagurile Sibiului , atât în offroad cât și la pas. Din toată experiența trăită și minunăția locurilor vizitate ne-a venit această idee de a împărtăși experiența cu turiști care pășesc în această zonă a Transilvaniei. Acestă experiență este potrivită absolut pentru orice turist care poposește în Sibiu și chiar în județele învecinate , fiind o alternativă foarte bună și inedită de a vizita și a-și petrece timpul în zone mai greu accesibile și nu prea comerciale, toate aceste lucruri fiind în aer liber și încărcate de adrenalina”, povestește Paul.

foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară
Foto: MOD Travel

foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară

Avantajele vacanțelor 4X4

Vacanțele 4X4 sunt atât pentru cunoscători și pasionați de offroad cât și pentru cei mai puțin experimentați, care doresc să se bucure de frumusețea peisajelor din jurul Sibiului. Paul și echipa lui le oferă ture în natură, campare cu picnic, relaxare și multe alte activități de petrecere a timpului liber.

Sibianul organizează tururi de 4 sau de 8 ore, în funcție de experiența și nivelul fiecărui participant, pe trasee care îți taie pur și simplu respirația. Cei care aleg experiențele 4X4, pot călători în Munții Cindrel, în Munții Făgăraș sau în alte locuri din jurul Sibiului, pe care nu le-au descoperit încă, sau pe care își doresc să le revadă într-o companie plăcută.

„În caravanele noastre sunt așteptați absolut toți clienții, fără limită de vârstă. Singura condiție este să fie dornici să cunoască tărâmuri noi pline de peisaje, ce te încarcă într-un MOD pozitiv . Sunt bineveniți inclusiv turiștii care deja posedă mașini pregătite de offroad și doresc să cunoască zona alături de noi. Una peste alta, este binevenită toată lumea dornică de adrenalină și de a cunoaște zona Sibiului în afara asfaltului, îndeosebi Mărginimea Sibiului. În principiu, ne-am gândit la câteva trasee prestabilite tocmai pentru a reuși să acoperim cu câte ceva întreaga durată a plimbării noastre. Suntem deschiși și la trasee noi, asta în funcție de cerința clienților și de respectarea zonelor protejate prin lege. Mă refer la rezervațiile naturale care sunt destul de multe în zona noastră”, precizează Paul Paralescu, de la MOD Travel.

foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară foto un sibian oferă experiențe offroad de neuitat - paul vă duce în locuri de o frumusețe rară

Un MOD de viață

MOD Travel este de fapt un mod de viață care implică responsabilitate și grijă față de natură. Paul și-a propus să contribuie la protecția mediului înconjurător, curățând zonele pe care le vizitează cu mașinile 4X4.

„Următorul nostru proiect vizează igienizarea zonelor în care ne desfășurăm traseele, din dorința de a da exemplu atât turiștilor noștri către și celor care traversează aceste zone. Deși sunt mulți pasionați de offroad în zona noastră, sunt convins ca avantajul nostru este acela că suntem familiarizați cu împrejurimile Sibiului dar și cu tradițiile și gastronomia locală. Traseele propuse de către clienții noștri cuprind inclusiv puțin din istoria zonei cât și din arta culinară, prin brunch-urile pregătite special pentru oaspeții noștri. Perioada de izolare ne-a da încă un impuls pozitiv și o dorință foarte mare de a petrece mult timp în natură și de a cunoaștere locuri noi. Cel puțin asta spun clienții noștri”, mai spune sibianul îndrăgostit de offroad.

Cei interesați să afle noutăți despre traseele propuse de MOD Travel și despre programul excursiilor deja programate, pot urmări pagina de socializare cu același nume sau pot afla informații AICI.

 

 

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Din cate stiu eu era pasionat de altceva. Dar este bine ca pandemia reprofileaza antreprenorii. 🙂