alertă la gară în sibiu - o femeie a vrut să se sinucidă
FOTO: arhivă

S-a dat alarma în Gara CFR din Sibiu în dimineața zilei de joi. O femeia amenința că se sinucide. La fața locului s-au deplasat polițiștii negociatori și pompierii din cadrul ISU Sibiu

UPDATE

Tânăra a vrut să se arunce de pe un chioșc din gară. „În urma discuțiilor femeia a fost convinsă să coboare de pe chioșc și a fost transportată de către echipajul SAJ la Spitalul de Psihiatrie pentru consult de specialitate”, spune Genu Scridon, purtătorul de cuvânt al SAJ Sibiu.

Știrea inițială

Potrivit primelor informații, femeia, în vârstă de 19 de ani, amenința că se aruncă de pe o clădire, de la o înălțime de trei metri. „În cursul acestei dimineti, în jurul orei 07,30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu au fost solicitați să intervină în zona statiei CFR Sibiu, unde o femeie amenința că se arunca de pe un imobil, de la o inaltime de aproximativ 3 m”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului a intervenit un politist negociator din cadrul I.P.J. Sibiu, care a reușit in scurt timp, aproximativ 15 minute, să o convingă pe femeie să coboare, fără a recurge la gesturi extreme care i-ar pune viața în pericol.

Este vorba despre o tanara in varsta de 19 ani, din județul Valcea. Aceasta a fost internata în Spitalul de Psihiatrie Sibiu.

Ultima oră

Comentariul meu