accident pe dn1 spre hula bradului între o mașină și o autocisternă
FOTO arhivă

Un accident rutier a avut loc pe DN1, înspre Hula Bradului, joi dimineață. În acest moment, în zonă se circulă alternativ. 

UPDATE

Potrivit polițiștilor, accidentul s-a petrecut din cauza șoferului unei autocisterne, în vârstă de 33 de ani, din județul Brașov, care, circulând în coloană, nu a păstrat distanța de siguranță față de vehiculul din fața sa și, pentru a evita coliziunea cu acesta, a virat brusc la stânga, a pătruns pe contrasens și a lovit frontal un autoturism condus regulamentar din sens opus. Partea carosabilă a fost degajată, se circulp normal în ambele direcții.

Știrea inițială

Accidentul s-a produs între o autocisternă și un autoturism. „DN 1, km 295+200, dupa sensul giratoriu PC Veștem spre Hula Bradului, coliziune autocisternă cu un autoturism, trafic alternativ”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La fața locului s-a deplasat de urgență un echipaj SMURD. Un bărbat este rănit. „ISU Sibiu intervine de urgență cu un echipaj SMURD pe DN1, km 295+200 spre Hula Bradului la un accident rutier produs între un autoturism și o autocisternă. În momentul de față se acordă îngrijiri medicale unui bărbat, conștient”, spune Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Bărbatul a primit îngrijiri medicale și a refuzat transportul la spital.

Ultima oră

Comentariul meu