odrasla primarului din turnu roșu arestată pentru viol
FOTO: Facebook / Profil public

Fiul primarului din Turnu Roșu a fost arestat preventiv. Acesta este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Flavius Nicolae Istrate, fiul primarului din Turnu Roșu, Stelian Istrate, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce, la finalul anului trecut, ar fi violat o copilă de 14 ani.

Inițial, odrasla primarului a fost reținută pentru 24 de ore. Ulterior, Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig a propus măsura arestării preventive pentru 30 de zile. Acesta rămâne după gratii până la finalul lunii iulie.

„Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Avrig. (…) Dispune arestarea preventivă a inculpatului ISTRATE FLAVIUS NICOLAE, fără antecedente penale, pentru săvârșirea infracțiunii de „viol” pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 29.06.2020 și până la data de 28.07.2020 inclusiv”, se arată în soluția sentinței publicată pe site-ul Judecătoriei Avrig.

Violul ar fi avut loc la o petrecere, înainte de Crăciun

Potrivit surselor Ora de Sibiu, violul ar fi avut loc la finalul lunii decembrie, în preajma Crăciunului. Totul s-ar fi întâmplat la o petrecere. Minora de 14 ani a sesizat, însă, fapta la aproximativ două luni distanță. Conform noului Cod Penal, „raportul sexual, actul sexual oral sau anal cu o persoană, săvârșit prin constrângere, punere în imposibilitate de a se apăra ori de a-și exprima voința sau profitând de această stare, se pedepsește cu închisoarea de la 5 la 12 ani și interzicerea exercitării unor drepturi atunci când victima nu a împlinit vârsta de 16 ani”.

Fiul primarului din Turnu Roșu are 22 de ani. Potrivit informațiilor publicate pe contul public de Facebook, acesta a lucrat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Nu are antecedente pentru ca a mituit tot ce sa putut mitui, pentru un bun rezultat ar trebui angajati detectivi fff buni, nu procurori corupti, locuitori comunei sunt intimidati si ingraditi de la drepturi si libertate, pentru toti care intelege ca tacerea va provoca durerea tuturora, nu tacea si nu ascunde si nu vei fi victima monstrilor.