foto accident cu trei morți în județul cluj - un camion din sibiu este implicat

Trei oameni au murit miercuri dimineață în județul Cluj, într-un accident în care a fost implicat și un camion din Sibiu. Pompierii au găsit pasagerii blocați în una dintre mașini.

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a interveni de urgență la un accident produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida, la km 9. Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta.

„Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe parcursul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată”, transmit reprezentan’ii IPJ Cluj.

În accident a fost implicat și un camion din Sibiu. Polițiștii fac cercetări pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Știre în curs de actualizare.

foto accident cu trei morți în județul cluj - un camion din sibiu este implicat foto accident cu trei morți în județul cluj - un camion din sibiu este implicat foto accident cu trei morți în județul cluj - un camion din sibiu este implicat

Ultima oră

Comentariul meu