foto isu sibiu a cerut reducerea debitului cibinului - intervin cu scafandri pentru căutarea adelinei

În a noua zi de căutări, ISU Sibiu intervine pe Cibin cu echipe mixte de pompieri militari și scafandri. După ce scafandrii de la Vâlcea nu au reușit să dea de urma fetiței de 5 ani care a căzut în râu în urmă cu o săptămână, s-a apelat la ajutorul unui echipaj de la ISU Brașov.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au reluat miercuri dimineață misiunea de căutare.

“Intervenția se desfășoară în echipe mixte. Echipe de pompieri militari cu două bărci pneumatice și accesorile din dotare, acționează în perimetrul dintre localitatea Bungard și Turnul Roșu pe suprafața apei și malurile râului Cibin. Echipele de pompieri militari intervin alături de un echipaj de scafandri din cadrul ISU Brașov în zona străzii Orzului din municipiul Sibiu. Eforturile militarilor sunt concentrate continuu pentru îndeplinirea misiunii”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

În colaborare cu Serviciul de Gospodărire a Apelor, miercuri, se va interveni și pentru reducereadebitului râului Cibin pentru optimizarea misiunii de căutare. Adelina acăzut în Cibin în urmă cu o săptămână și, de atunci, salvatorii nu au reușit să o găsească.

foto isu sibiu a cerut reducerea debitului cibinului - intervin cu scafandri pentru căutarea adelinei foto isu sibiu a cerut reducerea debitului cibinului - intervin cu scafandri pentru căutarea adelinei foto isu sibiu a cerut reducerea debitului cibinului - intervin cu scafandri pentru căutarea adelinei foto isu sibiu a cerut reducerea debitului cibinului - intervin cu scafandri pentru căutarea adelinei foto isu sibiu a cerut reducerea debitului cibinului - intervin cu scafandri pentru căutarea adelinei

Ultima oră

Comentariul meu