un sibian își caută fratele dispărut de acasă - l-ați văzut?

Cercea Sorin, un bărbat domiciliat în satul Nou, județul Sibiu, este căutat de familie și de polițiști. Sibianul a dispărut de acasă luni, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de el. Dacă l-ați văzut, anunțați poliția. 

„Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un bărbat în vârstă de 41 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Nou, jud. Sibiu într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea persoanei în cauză sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112”, informează Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

La data de 30 iunie a.c., un bărbat a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre faptul că, la data de 29 iunie, fratele său său, CERCEA SORIN, în vârstă de 41 de ani, a plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Nou, județul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmente: înălțime 1,70 m, greutate 65 kg, ochi căprui, nas drept, păr șaten, tuns scurt, ondulat, ten măsliniu, constituție atletică.

Obiecte vestimentare: în momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat într-o geacă de culoare gri, pantaloni blue – jeans de culoare albastru și pantofi sport de culoare negru.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră

Comentariul meu