plimbarea de seară a doi bărbați, întreruptă de polițiștii sibieni
foto: arhivă

Polițiștii sibieni au depistat, noaptea trecută, în trafic, doi bărbați fără permise de conducere. Unul dintre ei a fost prins în Sibiu, iar celălalt la Tălmaciu. 

Astfel, în jurul orei 01.00, un tânăr din județul Olt a fost depistat la volan la Sibiu. „La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 01,00, în municipiul Sibiu, pe strada Frunzei, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au depistat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Olt, în timp ce conducea un autoturism deși nu este deținător de permis de conducere”, spune Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

În prezent, tânărul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

O oră mai târziu, la Tălmaciu, a fost depistată o altă persoană fără permis. „La data de 30 iunie a.c., în jurul orei 02,00, pe DJ 105G, în orașul Tălmaciu, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 44 de ani, domiciliat în Racovița, în timp ce conducea un autoturism deși nu deține acest drept”, mai spune Welter.

Pe numele șoferului s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Ultima oră

Comentariul meu