foto oana cicur, eleva de 10 de la goga - "sprijinul profesorilor mei a fost foarte important"

Colegiul Național „Octavian Goga”, din Sibiu,  a avut anul acesta cele mai multe note de 10 la Bacalaureat. Patru elevi au luat nota maximă. Printre ei se numără și Oana Cicur, care a fost anul acesta și șefă de promoție.

„Sprijinul profesorilor a fost foarte important”

Oana spune că nu a avut niciun fel de așteptări legat de nota la BAC. A învățat constant și s-a bucurat de sprijinul profesorilor și al părinților.

„Nu mi-am făcut niciun fel de așteptări. Într-un fel m-a luat prin surprindere nota de 10 dar într-un fel, nu. Cred că sprijinul profesorilor a fost foarte important și faptul că am beneficiat și de ajutorul părinților. Și ei sunt mulțumiți de rezultat. În general am încercat să fiu pasionată de ceea ce fac.”

Întrebată spre ce facultate se va îndrepta, Oana spune că va merge la Facultatea de Litere.

„Aș dori să merg la Litere. Poate mă fac profesoară dar vom vedea ce îmi va rezerva viitorul. Sunt pasionată de natură, de drumețiile montane, vreau să merg într-o vacanță la munte dar nu am planificat nimic deocamdată”, a mai declarat, pentru Ora de Sibiu, Oana Cicur.

Patru elevi de 10 la CNOG

Laura Florentina Dumitru, directorul Colegiului Național „Octavian Goga”, este mulțumită de rezultatele obținute de elevi anul acesta și crede că, cele patru note de 10 confirmă încă o dată valoarea colegiului sibian.

foto oana cicur, eleva de 10 de la goga - "sprijinul profesorilor mei a fost foarte important"

„Rezultatele sunt cu atât mai meritorii anul acesta, având în vedere contextul deosebit al examenului și al întregului an scolar. Ei au fost extrem de activi în perioada pandemiei și au fost responsabili, au intrat online la toate disciplinele și au venit la pregatire. 170 de elevi de clasa a XII-a au fost înscriși la pregatire. Este în primul rând o reușită a lor,  dar aș vrea să le mulțumesc și părinților. A fost primul an în care parteneriatul părinti – școală a fost unul extrem de important și a contat foarte mult. Au avut o atitudine extraordinară părinții și mă înclin în fața acestei atitudini. Sunt extrem de mulțumită și de fericită. Mă bucur că valoarea liceului nostru este reconfirmată și anul acesta”, a declarat Laura Florentina Dumitru, pentru Ora de Sibiu.

Anul acesta, la Sibiu, au fost șapte note de 10 la Bacalaureat – patru la Colegiul Național „Octavian Goga”, două la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” și unul la Colegiul Școala Națională de Gaz din Mediaș.

Ultima oră

Comentariul meu